artprime писал(а):Александр1 писал(а):Так, сделай тест-драйв. Отключи из резетки и через пару минут обратно воткни.
...только напрямую в системник втыкай, без УПСа, а то пару минут превратятся в 20 хвилин!![]()
Если УПС дохлый, то все будет быстро ^be
Limond писал(а):Докупити тобі треба новий УПС з функцією power on(якщо старий не підтримує), а також в біосі поставити вмикання системи після подачі електроенергії. Така ось х***я ...
AlexDS писал(а):aid писал(а):...если не стоит мощный аккумулятор который может тянуть несколько часов.
А смысл?
Принтер все равно не работает.
Думаю стабилизатор хорошая альтернатива.
Вот только смущает все таки отсутствие нормального (плавного) выключения компа.
Proffesor писал(а):AlexDS писал(а):aid писал(а):...если не стоит мощный аккумулятор который может тянуть несколько часов.
А смысл?
Принтер все равно не работает.
Думаю стабилизатор хорошая альтернатива.
Вот только смущает все таки отсутствие нормального (плавного) выключения компа.
Для корректного выклячения системника иего последующего включения, а также чтобы не убивать акамулятор в УПСе, УПС должен быть подключен к системнику ещё дополнительным USB шнурком и должен быть установлен драйвер для УПСа, который и будет это делать корректно при пропадении 220v, а так терм работает пока жив акамулятор, а когда сел УПС тупо вырубается (всеравно что выдернуть комп из сети на ходу)a_k и прощай материнка, а чаще винда.
Toren писал(а):Извиняюсь за может бить за дурацкие вопроси но поможьть псіс...
1.Стоїт апарат в супермаркеті де часто пропадає світло на30-60 хв, апарата упс витримує до 20хв а дальше вирубається апарат, після появи світла апарат не заводиться приходиться піздувати до нього і запускати вручну, заї..ло вже, я десь слишал що можна в біосі щось виставляти про самостійний запуски чи ні, або підскажіть якісь інші варіанти.
2.Працюю під ОСМП недавно взяв новці апарати, але в них немає сторожевиків впринципі це *** так як я поняв ОСМП програма сама планово перегружає модем що 50хв для предовращения зависания триває ця хуйня 2-4хв але почитавши лог я замітив що в цей період 2-4хв, коли йде перезапуск модема попадаються до 10-20клієнтів в день,які не можуть поповнити київстар, вебмані та інше. Точки нові а збоку щей с.. ки айбокси народ втрачає довіру,підскажіть що робити бо з цим не зустрічався так як старі всі апарати працють в мене із сторожовиками і як я поняв перезапускають модем не що 50 хв а тільки тоді коли він зависає.Підскажіть що робити може докупити сторож чи що.
Спробуйте знайти компроміс. Якщо сигналізація спрацьовує від зміни картинок на екрані - виключайте екран на ніч (ОСМПшний маратл це вміє), або скрінсейвер з повністю чорним екраном запускайте по таймеру. Якщо реагує на тепло - закривати термінал чимось від датчиків. Якщо на шум - то виключати/включати по таймеру.MatrixH писал(а):Хозяин магазина выключает, у него сигнализация срабатывает когда работает терминал:= , выключает каждый вечер и включает утром.
В БІОСі має бути вкладка на зразок PME, Power Management Events. Там можна задати день місяця (0 - щодня) і час вмикання комп"ютера, години, хвилини, секунди.MatrixH писал(а):Подивився, щойно біос компа робочого, щось не знайшов де налаштування включення по таймеру, и де виключення. Я сам не встановлював ПО (о.с. лінукс)
MatrixH писал(а):Опять повторяется история. Вчера вечером терминал работал нормально, отключили от резетки, сегодня включили, а он не загружается. Вторник, среду и четверг с утра он включался нормально. Ничего в настройках не менял. Автовключение в биосе настроено. Решается переключением из одной резетки в другую и наоборот и запуском ИБП.:=
Вернуться в «Платежные системы в России и ближнем зарубежье»
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 10 гостей